Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu a vrut să devină călugăriță! Doinița Oancea a făcut dezvăluiri incredibile despre vedetă

Doinița Oancea a spus lucruri neștiute despre Nicoleta Luciu, inclusiv faptul că aceasta ar fi vrut să devină călugăriță.

Nicoleta Luciu s-a reîntors pe micile ecrane, iar telespectatorii au avut doar cuvinte de laudă asupra mămicii de 4 copii. După ce s-a căsătorit, vedeta telenovelelor românești s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde și-a dedicat tot timpul copiilor și familiei sale.

Acum, ea a apărut, după foarte mulți ani, din nou la tv, în emisiunea IUmor, în calitate de jurat. Una dintre cele mai bune prietene ale sale, Doinița Oancea a venit în emisiune și i-a făcut un roast frumoasei brunete. Printre glumele sale, Doinița a dezvăluit și faptul că Nicoleta Luciu își dorea să devină călugăriță, pe vremea când era în liceu.

„Nouă oamenii ne spuneau că semănăm foarte tare. (…) Pe mine mă frământă ceva: eu de ce nu pot să fiu în juriu? Eu o să îți spun acum cum ai ajuns acolo. A zis Delia la un moment dat că s-a tocit masa juraților și producătorul a chemat pe cineva să dea luciu. Și ia uite! L-a dat pe tot”, și-a început Doinița Oancea numărul la „iUmor”, scrie a1.ro.

Citește și:

Cu toate că momentul a fost unul care a stârnit hohote de râs, Doinița Oancea a aruncat și câteva săgeți nevinovate către prietena sa.

„Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară și le faci pe toate dintr-odată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie”, a spus Doinița despre actriță, care s-a căsătorit cu afaceristul Zsolt Csergo.

La final, Doinița Oancea a declarat că visul prietenei sale a fost acela de a deveni călugăriță. În schimb, Nicoleta a avut mai multe joburi, printre care și cel de asistentă medicală, după care a cunoscut succesul în televiziune.

„Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță. Era visul ei. Ar fi fost foarte greu să facă asta. După miss, a fost asistentă medicală. Vă imaginați cum arăta halatul ăla alb pe ea? Au trebuit să o concedieze că nu mai prindea anestezia la oamenii care trebuiau operați”, a mai adăugat Doinița Oancea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.