Setari Cookie-uri

Ce are să îi reproșeze Mihai Morar lui Șerban Huidu? Cei doi și-au adus acuzații reciproc

Mihai Morar a vorbit într-un podcast despre lucrurile care l-au deranjat la colegul său de breaslă, Șerban Huidu.

Mihai Morar a participat la o discuție cu Daniel Buzdugan, Dani Oțil și Răzvan Simion, în care cei patru au vorbit despre viața profesională, dar nu numai.

Prezentatorul de la Radio Zu, Mihai Morar, care are și un podcast apreciat și urmărit de mii de oameni în online a făcut câteva declarații despre un alt coleg de breaslă, Șerban Huidu. El a explicat că omul de televiziune este o persoană foarte orgolioasă și este în stare de orice pentru a-și atinge scopurile.

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Respect pentru tot ce a făcut în radio și cu „Cronica Cârcotașilor”. Nu mi-a plăcut chestia de a construi ceva dărâmând. Intri în studioul „Radio Contact”, îl distrugi și îți lansezi radioul. Nu cred în asta. (…)

Citește și:

Este treaba pe care a făcut-o Șerban Huidu și i-o spun și lui în față. El iubea atât de radioul, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile. Noi eram „Buzdugan și măgarul”, noi copiam glumele”, a declarat Mihai Morar, într-un podcast, relatează playtech.ro.

Prezentatorul de la Zu l-a acuzat pe Șerban Huidu că a distrus Radio Contact pentru a-și lansa propriul radio. Șerban Huidu a reacționat imediat, însă nu a recunoscut acuzațiile despre care a vorbit Mihai Morar. Mai mult, acesta a scris într-un mod sarcastic că îi salută pe cei care vorbesc despre el.

„Buzdugan a fost singurul care a știut de schimbarea de la Contact. A lucrat 1 luna după care nu a mai răspuns la telefon. Informația cu nunta e reala. Cea cu negocierea nu. Îmi place ca la 20 de ani de atunci încă se vorbește de mine. Salutare băieți”, scris Șerban Huidu, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.