Setari Cookie-uri

Cât de adorabil este fiul lui Pepe! Cel mic a împlinit astăzi 5 luni, iar părinții săi au postat noi fotografii cu el

Cât de mare și frumos este băiețelul lui Yasmine Ody și a lui Pepe! Cel mic a împlinit 5 luni, iar artistul se pregătește de botez.

Pepe trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar familia este de departe cea care îi aduce cea mai mare fericire și împlinire. Cu două fete minunate din căsnicia cu Raluca Pastramă, dar și cu un băiețel care astăzi a împlinit 5 luni, Pepe se poate declara cel mai norocos bărbat din lume.

Toate aspectele vieții sale sunt la superlativ, astfel că artistul a mărturisot că le dorește tuturor să simtă bucurie, așa cum are și el parte în această perioadă. Rolul de tătic i se potrivește mânușă, iar Pepe are mare grijă ca celor 3 copii ai săi să nu le lipsească nimic.

Recent, fiul său a împlinit 5 luni, iar artistul, dar și soția sa, Yasmine Ody l-au fotografiat și au împărtășit cu internauții imagini cu bebelușul lor. Micuțul artistului își ridică capul, iar ochii săi albastri i-au fermecat pe fanii celor doi.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Recent, Pepe a vorbit despre perioada prin care trece, dar a dat de înțeles și faptul că botezul celui mic nu a avut loc încă.

„Îi doresc oricărui privitor să fie atât de fericit cum sunt eu în momentul de față, dar cred că cel mai important lucru e să te simți iubit, să iubești, să ai oamenii alături de tine. Mai ales când vine vorba, în afară de familie și de carieră, să te simți aplaudat pe scenă (...)

Sănătate ne trebuie tuturor să ne bucurăm de tot ce avem toată viața. Am avut timp (n.r să stea cu fiul lui) astăzi toată ziua, până acum, seara (...) Și botez și tot ce trebuie”, a spus Pepe, notează spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.