Setari Cookie-uri

Advertorial Emma de la ZU încearcă să găsească secretul fericirii alături de psihologul Sofia Dumitra. DilEMMA cu Emma, episodul 1

Cum ne alegem psihologul? Cum poate cuplul tău rezista pe termen lung? Știm când nu suntem sinceri cu noi? Acestea sunt unele dintre subiectele acestui episod.

„Hai cu noi în ZUniversul Emmei!” este invitația Radio ZU spre ascultarea primului episod al podcastului „DilEMMA cu Emma”, unul dintre produsele ZUnivers, prima rețea adevărată de conținut de podcasturi din România. În cadrul discuție pe care Emma de la ZU a avut-o cu psihologul Sofia Dumitra, asistenta matinalilor Mihai Morar și Daniel Buzdugan a încercat să găsească secretul fericirii.

„Fericirea vine, pleacă, o atingem punctual în anumite momente, o pierdem. Omul consideră că fericirea înseamnă absența problemelor, relaxare și confort total, ceea ce nu este așa. Fericirea nu e constantă, tot timpul ni se întâmplă ceva, ba cu părinții, ba cu serviciul, ba cu sănătatea, ba cu iubitul, ba cu prietenii, ba cu societatea. Realitatea e o rezolvare continuă de diverse probleme.”, a spus psihologul Sofia Dumitra.

Cum ne alegem psihologul? Cum poate cuplul tău rezista pe termen lung? Știm când nu suntem sinceri cu noi? Acestea sunt unele dintre subiectele acestui episod.

DilEmma – cu Emma de la ZU – un podcast pentru suflet în care descoperim cum să ne gestionăm emoțiile, cum să facem pace cu psihicul nostru, dar și cum să avem relații sănătoase cu cei din jur.

Vizionează ediția integral:


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.