Setari Cookie-uri

Sfaturile primite de Denise Rifai de la tatăl ei. Cum trebuie să fie viitorul soț al prezentatoarei tv?

Denise Rifai a primit sfaturi prețioase de la tatăl său, în ceea ce îl privește pe viitorul ei soț.

Denise Rifai are o relație foarte bună cu părinții săi, iar tatăl ei este un exemplu pentru ea. Originar din Iodania, tatăl prezentatoarei tv este de origine arabă, iar Denise Rifai merge ori de câte ori are posibilitatea în țara natală a părintelui său.

Recent, ea a vorbit despre sfaturile prețioase pe care le-a primit de la tatăl său și a declarat că religia viitorului ei soț nu este importantă.

„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarant vedeta, pentru unica.ro.

Citește și:

Mai mult, Denise Rifai a mărturisit că în viața de zi cu zi nu este atât de serioasă ca la tv. Ea s-a caracterizat ca fiind o persoană blândă și bună, însă nu îi lipsește spiritul justițiar.

„Sunt mai căprioară așa. Sunt o fată caldă, un om bun, pentru că sunt o tipă justițiară, am această mină destul de rigidă, pentru că sunt mediile acestea complicate, dure, unde realmente oamenii trebuie să înțeleagă că tu ești în controlul discuției, în controlul informațiilor”, a declarat Denise Rifai.

Dacă la tv este o adevărată profesionistă, vedeta nu se descurcă la fel de bine și în bucătărie. Prezentatoarea tv nu prea gătește, iar atunci când o face se rezumă doar la mâncăruri simple, fără a se complica prea tare.

Citește și:

„Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui”, a mai mărturisit prezentatoarea.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.