Setari Cookie-uri

CRBL, adevărul despre cearta dintre el și Oase. Ar fi dispus să se împace cu acesta: ”Un subiect extrem de dureros”

CRBL a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D unde, printre altele, a vorbit și despre prietenia cu Oase.

Artistul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor și a recunoscut că a fost un moment dureros pentru el, iar la un moment a făcut și dezvăluiri despre o eventuală împăcare între ei.

CRBL a vorbit despre cearta cu Oase

CRBL și Oase au fost foarte buni prieteni în trecut și și-a făcut amintiri frumoase împreună. Au trecut, însă, câțiva ani de când s-au certat, iar recent artistul a dat detalii despre tot ceea ce s-a petrecut între ei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cântărețul a spus, în primul rând și în primul rând, că a fost un subiect extrem de dureros pentru el, în clipa în care s-a produs ruptura, dar că îi mulțumește lui Oase pentru tot ce au trăit împreună. S-a simțit trădat la vremea aceea, dar i-a înțeles mai apoi motivele.

Citește și:

"Este un subiect care a fost extrem de dureros pentru mine în momentul în care s-a întâmplat această ruptură. S-a tot discutat asta pentru că noi am fost acolo și am făcut o imagine bună pentru că eram prieteni de foarte mult timp. Am făcut foarte multe lucruri împreună pentru care eu îi mulțumesc și sigur este și reciproc pentru că chiar s-au întâmplat foarte multe.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.