Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, mărturisiri despre o nouă relație. Cât de repede se îndrăgostește vedeta?

Andreea Bălan a vorbit despre o nouă relație în viața sa, dar și despre lecțiile prețioase acumulate din trecut.

Andreea Bălan este o femeie puternică, iar fanii sunt întotdeauna curioși să afle poveștile ei inspiraționale și modul în care a reușit să treacă peste durerile din trecut. Vedeta a postat recent un video, pe canalul ei de youtube, în care le-a vorbit internauților despre starea sa psihică, vindecare, relați, dar și cum se înțelege cu tatăl fetițelor sale, George Burcea.

Andreea Bălan a declarat că îi place să se îndrăgostească și că o face destul de ușor. Ea a mai spus că în momentul în care va avea o relație de iubire serioasă și profundă, și cei de acasă o vor vedea la brațul unui bărbat. Până atunci, însă, artista se preocupă de creșterea Ellei și Clarei și de cariera sa profesională.

„Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței. Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală.

Citește și:

Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire. (…) Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. (…) Aleg să nu am ziduri, deși am suferit, și aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită”, a spus ea, potrivit unica.ro.

În ceea ce privește realația pe care o are în prezent cu tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan a declarat că este una inexistentă. George Burcea vine când poate, potrivit hotărârii judecătorești să le ia pe fetițe la domiciliul său, însă între ea și actor nu există niciun fel de comunicare.

Mai mult, vedeta a spus că îi dorește numai bine și că l-a iertat pentru toată durerea provocată.

Citește și:

„Relația cu tatăl fetițelor este inexistentă. Important este că el vine din când în când și le vede, restul nu mai contează. Eu îi urez numai de bine, tocmai pentru că vreau să mă eliberez de orice sentiment negativ. Restul lucrurilor sunt pur logistice. (…) În interior îmi doresc să am numai lucruri frumoase și lucruri de bine pentru toți oamenii care au fost la un moment dat în viața mea și care mi-au greșit”, a mai dezvăluit artista, în video-ul postat pe youtube.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.