Setari Cookie-uri

Shakira și Gerard Pique, decizie neașteptată privind domiciliul copiilor. Unde vor locui băieții celor doi?

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un consens în ceea ce îi privește pe cei doi copii ai lor, Milan și Sasha.

După 11 ani de relație, Shakira și Gerard Pique și-au spus Adio, iar recent au ajuns și la o înțelegere în ceea ce îi privește pe cei doi fii ai lor, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani). Astfel, după o întâlnire-maraton cu avocații lor, fotbalistul a fost de acord ca cei doi copii ai săi să se mute alături de Shakira la Miami, începând de anul viitor.

Pique va petrece Crăciunul cu băieții săi în Barcelona, iar începând cu luna ianuarie, Shakira și fii ei se vor muta în America. Surse din presa spaniolă susțin că fotbalistul a cedat în fața insistențelor avocaților artistei, asta pentru că nu a dorit să ducă o luptă aprigă în instanță.

Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami”, au titrat jurnaliștii de la La Vanguardia, după întâlnirea maraton dintre cei doi.

Citește și:

Mai mult, Gerard Pique va putea oricând să își vadă copiii.

”Copiii vor petrece Crăciunul în Barcelona, dar la începutul anului 2023, aceștia vor pleca la Miami. Fotbalistul a acceptat asta pentru ca micuții să nu treacă printr-o experiență și mai traumatizantă din cauza separării lor.[...]

”Va putea să călătorească să-i vadă ori de câte ori își va dori. Costurile privind creșterea acestora vor fi acoperite de amândoi.”, a mai arătat sursa respectivă.

Milan și Sasha, prezenți la meciul de retragere al tatălui lor

Milan și Sasha au participat la ultimul meci în calitate de jucător, al tatăui lor. În vârstă de 35 de ani, Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal.

„De când eram mic, nu mi-am dorit doar să fiu fotbalist. Mi-am dorit să fiu jucătorul Barcelonei. M-am gândit foarte mult la copilul din mine în ultima perioadă. Sunt 25 de ani de când am fost la Barcelona, am plecat, dar m-am întors. Sâmbata aceasta, va fi ultimul meu joc pe Camp Nou. Voi deveni din nou un suporter și voi susține echipa", a transmis el.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.