Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu și-a făcut analizele pentru a se pregăti să devină mamă. Sfatul primit de la doctorul ginecolog

Adriana Bahmuțeanu se pregătește să devină din nou mamă, iar pentru asta s-a dus la medic, acolo unde a primit și aprobarea.

Adriana Bahmuțeanu și George sunt mai fericiți ca niciodată, iar împreună cei doi visează la o familie mare și fericită. Fosta soție a lui Prigoană are grijă de fiul logodnicului ei, iar cel mic o strigă "mama".

Cum vedeta tv și iubitul ei au planuri mari de viitor, ei s-au gândit și la mărirea familiei. Adriana Bahmuțeanu își dorește enorm să devină din nou mamă, iar pentru asta s-a dus în cabinetul medicului ginecolog pentru a se asigura că este sănătoasă și poate aduce pe lume un copil. Medicul i-a dat acordul, iar acum Adriana a mărturisit că lucrează la rodul iubirii ei cu logodnicul George.

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus logodnicul Adrianei, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Citește și:

Până atunci, Adriana și George se pregătesc și de nunta din 2023, care se anunță a fi una fabuloasă. Cei doi îndrăgostiți îi vor avea nași pe familia Ghilă, dar și pe Anamaria Prodan, care le-a aranjat deja luna de miere în Dubai.

„În primul rând, o să fie doamna Carmen Harra. Nașii vor fi familia Ghilă, care au fost la cununia noastră la biserică, prietenii noștri, și Anamaria Prodan, care deja ne-a și oferit luna de miere la Dubai’, a mai mărturisit viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.