Setari Cookie-uri

Carmen Harra, previziuni pentru luna noiembrie. Cum se vor descurca românii în fața inflației?

Carmen Harra a făcut previziuni pentru acest sfârșit de an și a detaliat cu privire la problemele pe care românii le vor întâmpina.

Carmen Harra a făcut previziuni despre acest sfârșit de an și a povestit cum vede ea cursul evenimentelor din perioada imediat următoare. Clarvăzătoarea a declarat că veștile nu sunt tocmai bune pentru România, însă, după această perioadă, țara noastră va renaște, iar românii vor deveni mai puternici.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)", a spus Carmen Harra, scrie spynews.ro.

Citește și:

Mai mult, clarvăzotoarea spune că în luna noiembrie va avea loc un eveniment puternic în România. Este posibil ca oamenii să iasă în stradă și să protesteze, iar mulți români să plece peste hotare.

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a mai spus Carmen Harra.

Despre anul care urmează să vină, previziunile lui Carmen Harra nu sunt optimiste. Ea a declarat că toate clase sociale ale lumii vor suferi din cauza recesiunii, care este abia la început,

Citește și:

”Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.