Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul bebelușului. Când va vaște frumoasa artistă?

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Frumoasa artistă este însărcinată pentru a doua oară.

Andreea Antonescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar bebelușul pe care îl va aduce în curând pe lume o face să fie împlinită și fericită.

După ce s-a întors din America Express, vedeta și-a anunțat urmăritorii că este însărcinată, iar alături de iubitul ei, Victor Vrânceanu, cei doi vor deveni părinți. Cea de-a doua sarcină a făcut-o pe jumătatea de la Andre să strălucească, drept dovadă pozele de pe pagina sa de Instagram.

Cu zâmbeul pe buze, Andreea Antonescu a mărturisit că nu a avut grețuri și că se simte excelent în postura de viitoare mămică. Acum, ea și-a anunțat fanii în legătură cu sexul bebelușului pe care îl va aduce în curând pe lume. Cu multă bucurie, vedeta a declarat că va aduce pe lume o fetiță, iar Sienna, fiica ei va deveni surioară mai mare.

Citește și:

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și @victor.vrinceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptăm cu nerăbdare, iubita noastră”, a scris în mediul online artista, care a și distribuit o fotografie emoționantă, în care apare alături de iubitul ei.

Andreea Antonescu a dezvăluit că fiica ei din căsnicia cu Traian Spark este foarte fericită de venirea pe lume a surorii ei și o protejează, asta pentru că și-a dorit să aibă un frățior sau o surioară.

„Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort”, a mai mărturisit Andreea Antonescu, pentru Xtra Night Show.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.