Setari Cookie-uri

Cristina Cioran neagă împăcarea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Ce a declarat actrița?

Cristina Cioran a declarat că nu s-a împăcat cu tatăl fiicei sale, asta după ce Alex Dobrescu a mărturisit că se vor căsători la finalul acestui an.

Cristina Cioran a făcut primele declarații după ce tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, a mărturisit că între el și actriță lucrurile merg perfect și că urmează să facă și nunta, în câteva luni.

După ce a fost amendat de cătree poliție pentru nerespectarea liniștii publice, Alex Dobrescu a făcut câteva declarații uluitoare despre relația pe care o are cu Cristina Cioran. El a declarat că lucrurile între ei merg perfect și că au luat doar o "pauză fizică".

„Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect. Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot timpul pe video… știm unul de altul.
Toată lumea mă terorizează cu această întrebare . Noi suntem bine așa cum suntem! Bineînțeles că îmi mai doresc și copii cu Cristina. Orice copil o să vină în viața noastră o să fie o binecuvântare. Este ceva grandios să îți mărești familia. Eu așa cred!”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!.

Citește și:

Pentru a lămuri declarațile pe care tatăl fiicei sale le-a făcut, Cristina Cioran s scris o postare pe pagina sa de socializare, în care a mărturisit că ea și Alex Dobrescu nu s-au împăcat. Mai mult, actrița se află într-un punct al vieții sale când se gândește ce vrea să facă mai departe, iar până atunci își va concentra toată atenția pe micuța ei, Ema.

„Dragi prieteni și prieteni, eu sunt în pauză! De reevaluare, de gândire, de schimbare! Reevaluez sentimente, priorități, viața! Sper să-mi înțelegeți tăcerea și să-mi acceptați liniștea. Vă mulțumim pentru mesaje, vă îmbrățișăm de departe! Kiki și Ema”, este mesajul transmis de Cristina Cioran, pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.