Setari Cookie-uri

O mai ții minte pe Veronica? Uite cum arată și ce face acum actrița Lulu Mihăescu

Luminița Mihăescu a interpretat-o pe Veronica la doar 4 ani, iar personajul său a fost unul îndrăgit de mii de români la începutul anilor '70.

Cine a vizionat filmul Veronica (1972) își aduce cu siguranță aminte de micuța protagonistă, care, la doar 4 ani, a interpretat cu măiestrie un rol atât de complex și de iubit de publicul român. Ulterior, în 1973 s-a lansat filmul Întoarcerea lui Veronica, iar și de această dată fetița cu talent cât carul a intrat în inimile celor care o priveau pe ecranul cinematografului.

Luminița Mihăiescu, sau Lulu așa cum este cunoscută de către cei apropiați, s-a născut în 1968 la Iași, iar la 4 ani a intrat în lumea cinematografiei. Alături de nume mari ai actoriei precum Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman, Angela Moldovan, George Mihăiță și Manuela Hărbor(pe atunci, având și ea tot 4 ani), Luminița Mihăiescu a interpretat rolul unei fetițe orfane, într-un film de mare succes în acele timuri.

Citește și:

Câțiva ani mai târziu, actrița in Veronica a mai apărut în 3 filme, între anii 1976-1986, "Mama", "Saltimbancii" și "Un saltimbanc la Polul Nord", toate în regia celei care o descoperise, Elisabeta Bostan.

Din păcate, Luminița Mihăiescu a luat apoi decizia de a se retrage din lumea cinematografică și s-a axat pe o altă pasiune a sa, muzica. Astfel, la începutul anilor '90 a cântat la clape în formația Timpuri Noi.

În 1996, artista a părăsit definitiv România și s-a stabilit în Vancouver, Canada, acolo unde locuiește și astăzi. Acum, Luminița Mihăiescu este profesoară de pian, este căsătorită tot cu un român (purtând numele de Luminița Petre), iar împreună au o fiică, Ana, în vârstă de 29 de ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.