Setari Cookie-uri

Anahi, o mamă împlinită și fericită. Cum arată cei doi băieți ai vedetei din Rebelde?

Anahi a postat o fotografie de colecție cu familia sa, iar cei doi băieți ai săi seamănă izbitor de tare cu ea.

Anahi, fosta vedetă din serialul Rebelde se poate mândri cu o viață împlinită, atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta și-a conrinuat activitatea artistică și după destrămarea trupei RBD, iar pe plan personal, Anahi are o familie superbă, alături de soțul ei, politicianul mexican Manuel Velasco Coello.

Anahi păstrează discreția în ceea ce privește viața ei privată, însă, atunci câns postează fotografii cu cei doi fii ai săi, aprecierile fanilor curg neîncetat pe pagina sa Instagram. Recent, ea a publicat pe INstaStory o imagine în care se află alături de soțul și cei doi copii pe care îi au împreună, Emiliano și Manuel.

Fiii vedetei din Rebelde sunt îmbrăcați la fel, purtând costume identice, iar Anahi și partenerul ei de viață sunt îmbrăcați elegant și par pregătiți să plece împreună la un eveniment.

Citește și:

La cei 39 de ani pe care îi are, Anahi este cât se poate de fericită, mai ales că are o familie atât de frumoasă și unită. Alături de soțul ei, vedeta trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 18 ani, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii ai lor, în vârstă de 5 și, respectiv, 2 ani.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.