Setari Cookie-uri

Cadoul inedit primit de Nadia Comăneci de la fiul său. Gestul care a făcut-o pe campioană să lăcrimeze de emoție!

Nadia Comăneci a povestit ce cadou inedit a primit de la fiul său, cu ocazia împlinirii a 61 de ani.

Nadia Comăneci a împlinit 61 de ani pe data de 12 noiembrie și, ca de obicei, campioana gimnasticii și-a aniversat ziua alături de cei dragi. Familia și prietenii apropiați ai Nadiei au fost alături de ea, iar la vârsta de 61 de ani, românca s-a bucurat de toată atenția și iubirea persoanelor importante din viața sa.

Mai mult, Nadia Cămăneci este extrem de fericită ca fiul ei, Dylan, în vârstă de 16 ani să fie alături de ea și să o celebreze an de an.

„Fiecare aniversare este specială… Mereu sunt înconjurată de prieteni și de cei dragi. Anumite detalii aniversare sunt speciale, deoarece rămân private . Familia mi-a fost și-mi e mereu alături de ziua mea, chiar și atunci când ne aflăm la mii de kilometri distanță. De fiecare dată când eram în cantonament sau la vreo competiție, când mă întorceam îmi serbam ziua și-n familie. De când suntem părinți, Bart l-a învățat pe Dylan să se bucure de astfel de moment aniversare”, a dezvăluit Nadia Comăneci, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Pentru că o zi atât de specială trebuie să fie celebrată așa cum se cuvine, fiul Nadiei Cămăneci i-a făcut o surpriză inedită mamei sale. Gimnasta a dezvăluit că gestul copilului său a emoționat-o și i-au dat lacrimile când a văzut ce a pregătit pentru ea.

Nadia Comăneci a mărturisit că Dylan a invitat-o să ia masa împreună în oraș, iar nota de plată a fost achitată din banii pe care adolescentul îi avea strânși.

„A fost pentru prima dată când Dylan m-a invitat, pe banii lui, la un restaurant. A fost un gest care m-a lăsat fără cuvinte.
Eu nu mă las ușor impresionată, dar de astă-dată mi-au dat lacrimile”, a precizat Nadia Comăneci pentru Prosport.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.