Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu s-a căsătorit cu tatăl fiilor ei. Ce spune vedeta depre relația cu Marius?

Flavia Mihășan a vorbit despre relația pe care o are cu Marius, tatăl celor doi băieți pe care îi au împreună.

Flavia Mihășan se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Fosta asistentă tv are o relație de mai bine de 4 ani cu Marius, bărbatul cu care a întemeiat o familie. Împreună, ei au doi băieți, Carol și Tudor.

Deși, inițial, Flavia avea planuri de nuntă, împreună cu partenerul ei de viață a decis să mai amâne acest eveniment atât de important.

„Noi suntem logodiți, am inelul acesta superb și urma să ne căsătorim o dată cu botezul lui Carol. Numai că nu a fost timp, pur și simplu nu s-a întâmplat atunci, pentru că trebuia să mă duc repede după rochie, nu aveam timp să probez, el la fel cu costumul, copilul mic, colici, plâns, alăptat, am zis nu, ok, hai că avem tot timpul, după aceea a venit al doilea copil, probabil o să se întâmple”, a declarat, pentru Unica.ro, Flavia Mihășan.

Citește și:

Fosta balerină și Marius Moldovan s-au cunoscut în 2019, la filmările pentru muzicalul Mamma Mia. Vedeta recunoaște că între ei este o poveste de dragoste foarte frumoasă și spune că tatăl băieților ei este sufletul ei pereche, astfel că lucrurile între cei doi s-au conturat cât de poate de natural și firesc.

„Nu cred neapărat că a fost dragoste la prima vedere, deși ne-am plăcut așa reciproc, avem același vibe, el e tot zodie de foc ca și mine și făceam o grămadă de glume. Inițial am fost amici, prieteni. Între noi de la început au fost tachinări și momentul ne-a prins pe amândoi singuri, nu știu exact, pur și simplu s-a întâmplat, cred că el a făcut primul pas, după aceea eu, nu știu să răspund la asta, totul a fost atât de natural, nimic nu a fost greu.

Citește și:

Ce apreciez la el este faptul că trage la aceeași căruță cu mine cum ar veni, nu este genul care să vrea să iasă și nu iese că mă supăr eu. Normal că și el iese cu băieții, cum ies și eu cu fetele, dar nu e ceva care să-i lipsească. Îi iubește enorm pe copii și este extrem de implicat, iar asta pentru mine este esențial”, a mai declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.