Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, copilărie departe de mama sa. Ce a avut impresara să îi reproșeze celei care i-a dat viață?

Anamaria Prodan a suferit de dorul mamei sale, fiind crescută de bunică. La adolescentă, impresara nu înțelegea de ce mama ei este plecată atât de mult și nu petrece timp cu ea.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri intime din viața sa, în emisiunea În Oglindă, de la KanalD. Vedeta a vorbit despre copilăria sa și despre dorul imens pe care l-a simțit în toți anii în care nu a avut-o pe mama sa alături.

Anamaria Prodan a mărturisit că a fost crescută de bunică, în Dăbuleni, iar părinții săi o vedeau în zilele de duminică, o dată la două săptămâni. Impresara a crescut cu dorul de mamă, iar, adolescentă fiind, aceasta le-a reproșat părinților ei că nu au fost lângă ea, atunci când avea cea mai mare nevoie.

„De la două săptămâni am plecat din București. M-am născut în București, dar m-a luat bunica și a decis să mă crească ea. A zis că părinții mei sunt tineri și nu știu ei să mă crească. Iar mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp. Mama s-a enervat. Au venit la Dăbuleni, au stat cu mine o vreme, apoi la două luni iar m-au luat la București. Apoi s-a supărat bunica și iar m-a dus la Dăbuleni. De la 6 luni, am rămas la Dăbuleni”, a povestit Anamaria Prodan, pentru KanalD.

Citește și:

Vedeta a mai spus că atunci când era mică, ea își vedea mama o dată pe an. Ionela Prodan avea foarte multe turnee atât în țară, cât și în străinătate. Artista își motiva plecările spunându-i Aneimaria Prodan că pleacă pentru a-i oferi ei tot ce este mai bun, iar atunci când va ajunge la maturitate va înțelege toate aceste lucruri. Acum, impresara i-a dat dreptate regretatei sale mame.

Mai mult, vedeta a declarat că pentru mama sa nu existau sărbători, ea fiind întotdeauna plecată pentru a participa la diverse evenimente.

„Nu știu dacă mamei i-a fost greu fără mine la București pentru că eu am trăit viața mamei mele copie la indigo. Cred că i-a fost greu. Că și mie îmi este când plec de acasă, dar știu că mă duc să muncesc să le ofer copiilor totul. Mama era plecată non-stop, prin țară și străinătate. O vedeam o lună pe an. În rest era în turnee.
Sărbători nu existau pentru că ea cânta – avea concert de Revelion, de Crăciun, de Paște. Foarte ciudat să crești așa. În mintea mea de copil clar o puneam la zid, adolescentă fiind, i-am reproșat. A zâmbit și mi-a spus că atunci când am să mă maturizez, am să înțeleg. Pentru că în viață nu poți avea totul”, a mai spus impresara, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.