Setari Cookie-uri

Noi detalii despre starea de sănătate a Ecaterinei, fiica preotului Nicolae Dima. Operația a fost un succes!

Fiica preotului Nicolae Dima, Ecaterina a suferit o operație de extirpare a tumorii cerebrale. Intervenția s-a încheiat cu succes!

Două săptămâni s-au scurs de când fiica preotului Nicolae Dima, de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, a intrat în comă, iar aparatele de la secția ATI de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală o țin în viață. După ce preoții de la biserica din centrul Bucureștiului i-au îndemnat pe credincioși să se roage pentru sănătatea Ecaterinei, iată că operația de extirpare a tumorii cerebrale a fost desfășurată cu succes.

Preotul Vasile Ioana a fost cel care a postat noi informații despre starea post operatorie a fetiței în vârstă de 12 ani. El le-a mulțumit medicilor care se ocupă de îngrijirea Ecaterinei, în special doctorului neurochirurg Adrian Iliescu.

Dragii mei!

Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate! Multumim echipei de medici în frunte cu Dl Adrian Iliescu un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian , Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Citește și:

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!

La rândul său, preotul Nicolae Dima i-a lăudat pe medicii de la Spitalul Bagdasar pentru implicare, profesionalism și dedicare în cazul fiicei sale. Deși a avut posibilitatea de a o muta pe micuță în oricare alt spital din Europa, părintele Nicolae Dima a mărturisit că fiica sa este pe mâini bune în acest spital și că are încredere în echipa de medici de la ATI și neurochirurgie.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.