Setari Cookie-uri

Smiley, victima unei escrocherii! Cum au reușit hoții să îi fure telefonul artistului?

Smiley a povestit metoda prin care i s-a furat telefonul, chiar de sub ochii lui.

Smiley și-a anunțat fanii, zilele trecute, că telefonul său a fost furat. Pentru că a primit sute de mesaje referitoare la incidentul neplăcut, artistul le-a povestit internauților prin ce a trecut. Se pare că telefonul i-a fost furat chiar de sub nasul său, printr-o eschrocherie veche, cunoscută de mult timp.

Smiley a povestit cum se afla la masă alături de un bun prieten, iar telefonul îl avea în dreapta sa. În acel moment, lângă ei s-a apropiat o persoana care încerca să le comunice ceva într-o altă limbă. Cu o foaie în mână, hoțul a reușit să îi fure telefonul mobil al lui Smiley, fără ca acesta să își dea seama.

„Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.

Citește și:

Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!», el și-a pus foaia peste telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!»", a povestit Smiley, pe pagina sa de socializare.

Când și-a dat seama ce s-a întâmplat, Smiley a fugit după hoțul respectiv. Așa cum era de așteptat, individul își pierduse urma, iar Smiley a rămas fără telefon mobil.

"Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a continuat să povestească Smiley, pe contul său de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.