Setari Cookie-uri

Suma pe care Andreea Marin o scoate din buzunar pentru educația fiicei ei. Cât costă școala privată a Violetei?

Andreea Marin scoate din buzunar sume deloc de neglijat pentru educația fiicei sale, Violeta.

Andreea Marin nu se uită la bani atunci când vine vorba de educația fiicei sale. Violeta învață la un liceu privat din Capitală, iar părinții ei sunt mulțumiți de rezultatele pe care adolescenta le are.

Chiar dacă fratele Violetei, Radu Bănică a învățat la un liceu de stat și a povestit cum a fost hărțuit ani la rând de către colegii săi, fiica artistului învață într-o instituție privată, acolo unde are parte de un "mediu civilizat", așa cum îl numește Andreea Marin.

Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a fost criticată pe social media pentru că îi oferă fiicei sale o educație privată, așa cum mulți copii nu au parte.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligenta?”, i-a scris o doamnă, Andreei Marin.

Citește și:

În apărarea sa, Zâna Surprizelor a răspuns într-un mod cât de poate de politicos și civilizat. Andreea Marin a scris că muncește pentru binele fiicei sale și că școala unde Violeta învață nu este una de lux, ci o instituție privată cu un buget moderat.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost replica dată de Andreea Marin.

Potrivit spynews.ro, înscrierea la școala Violetei costă 1.000 de euro, sumă nerabursabilă. Pentru cinci de educație, s-au plătit 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro pentru educația Violetei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.