Setari Cookie-uri

Carmen Harra, previziuni pentru relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. De ce nu va funcționa povestea lor de iubire?

Carmen Harra a făcut previziuni pentru viitorul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian. Clarvăzătoarea compară relația celor doi cu cea a Andreei Bălan și a lui George Burcea.

Carmen Harra a făcut previziuni legate de viitorul poveștii de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Clarvăzătoarea nu crede în compatibilitatea celor doi, justificând că sunt pe lungimi de undă diferite.

Mai mult, clarvăzătoarea a susținut că artista și Anghel Damian nu sunt suflete pereche și că în viitor vor avea probleme de comunicare, pe care speră, totuși, să le depășească cu înțelepciune. Tot în aceeași notă, ea a comparat relația lui Theo Rose cu cea a Andreei Bălan cu George Burcea.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Citește și:

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și:

Previziunile cunoscutei clarvăzătoare vin după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată. După patru luni de relație, ea și Anghel Damian vor deveni părinți în luna iunie a anului viitor.

„Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul. Vă pup!”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.