Setari Cookie-uri

Mărturisirile unei femei puternice! Cum reușește Andreea Raicu să treacă peste momentele dificile?

Andreea Raicu a mărturisit care sunt trucurile la care apelează pentru a face față situaților dificile.

Andreea Raicu este o femeie puternică, cu valori de neclintit. Ea este urmărită de mii de femei din România, iar sfaturile sale sunt urmate de fanele sale. Recent, vedeta a fost întrebată cum reușește să facă față situaților neplăcute, care apar, inevitabil, în viața fiecărei persoane.

Andreea Raicu a mărturisit că cel mai mult o ajută meditația și sportul. Mai mult, ea își începe fiecare zi practicând meditație, ceea ce o ajută să fie ancorată la momentul prezent. Totuși, recunoaște că uneori nu face nimic, iar acest lucru poate fi cea mai benefică soluție.

„Mă întreb dacă situația este reală sau sunt doar gândurile mele care o fac mai gravă decât e. Îmi aduc aminte de alte momente mai grele de care am trecut, caut lecția care vine cu acest moment, meditez, mă rog, practic mindfulness, fac sport, vorbesc cu oameni care mă ajută să găsesc soluții sau să am alte perspective sau uneori nu fac nimic. I just surrender”, a povestit Andreea Raicu, într-o postare de pe Instagram.

Citește și:

Andreea Raicu acordă o mare importanță stilului ei de viață, iar activitatea fizică este nelipsită din rutina ei. Fiecare zi a vedetei începe cu practici de yoga și meditație.

„Când pleci foarte târziu de la birou, după o zi foarte, foarte lungă, care e prima din săptămână, ai nevoie de niște energie așa că m-am gândit să vin la sală pentru că nu am mai fost de foarte mult timp și am venit destul de obosită și plec super energizată", povestea în urmă cu ceva timp Andreea Raicu, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.