Setari Cookie-uri

Ce spune fiica lui Johny Depp despre procesul dintre tatăl său și Amber Heard? De ce nu îi ia apărarea actorului?

Lily-Rose Depp a făcut mărturisiri surprinzătoare despre procesul mediatizat dintre tatăl său și Amber Heard.

Johnny Depp și Amber Heard au fost protagoniștii unui scandal extrem de mediatizat, în care actorul a acuzat-o pe fosta sa soție de defăimare, motiv pentru care ar fi pierdut multe roluri și oportunități cinematografice. Pe tot parcursul procesului, fiica actorului din relația cu Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp nu a dorit să intervină și s-a ținut departe de orice fel de speculație.

Tânăra în vârstă de 23 de ani nu a dorit să îi ia apărarea tatălui său și a rămas discretă cu privire la problemele legale ale tatălui său.

„Când ceva atât de privat și atât de personal devine dintr-o dată atât de public, mă simt cu adevărat îndreptățită să-mi văd de gândurile mele și să nu le împărtășesc. De asemenea, cred că nu sunt aici să răspund pentru nimeni. De-a lungul carierei mele, oamenii au vrut să mă definească cu ajutorul bărbaților din viața mea, fie că sunt membrii familiei sau iubiții mei. Vreau să fiu definită prin lucrurile pe care le-am făcut până acum”, a declarat fiica lui Johnny Depp, potrivit tvmania.ro.

Citește și:

Fiica lui Johnny Depp își dorește să fie cunoscută pentru talentul propriu

De-a lungul timpului, fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp a fost acuzată de nepotism la Hollywood. Tânăra actriță le-a răspuns criticilor și a mărturisit că nu ar fi primit niciun rol, dacă nu ar fi avut talent actoricesc.

„Oamenii vor avea idei preconcepute despre tine sau despre cum ai ajuns acolo, iar eu pot spune cu siguranță că nimic nu-ți poate aduce un rol, cu excepția faptului că ești potrivită pentru acel rol. Internetului îi pasă mult mai mult de cine este familia ta decât de oamenii care te distribuie în anumite lucruri.”, a declarat Lily Depp. potrivit sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.