Setari Cookie-uri

Botez de 5 stele pentru fiul lui Pepe! Cătălin Măruță și Andra nu l-au botezat pe Pepe Jr. Declarațiile prezentatorului

Deși s-a zvonit că Andra și Cătălin Măruță l-au botezat pe fiul lui Pepe și a lui Yasmine, nașii au fost aleși din familie. Ce declarații a făcut prezentatorul tv?

Pepe și-a botezat fiul în cadrul unui eveniment discret, unde au participat mai multe vedete, printre care Andra și Cătălin Măruță, Connect-R, Nea Mărin, iar atmosfera a fost întreținută de Diana Matei și Taraful Cleante.

La cei 43 de ani, Pepe se află la cea de-a treia căsnicie și este fericitul tătic al unui băiețel de 4 luni, pe care l-a numit Pepe Jr. Deși s-a zvonit că Andra și Cătălin Măruță ar fi fost nașii de botez ai celui mic, prezentatorul tv a făcut câteva declarații în care a dezmințit bârfele apărute în showbiz.

Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de cununie a lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă, și tot ei le-au botezat pe cele două fete pe care le au împreună, Rosa și Maria. După divorțul cântărețului de fosta sa soție, familia Măruță a rămas în relații bune atât cu Pepe, cât și cu Raluca.

Citește și:

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi. Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a explicat Cătălin Măruță pe Facebook.

În video-urile postate pe o rețea de socializare se poate observa cum Andra este emoționantă atunci când îl ține în brațe pe Pepe Jr. Emoțiile au fost de fericire, iar prezentatorul tv a dorit să clarifice acest lucru.

„S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune? De ce să izbucnim în lacrimi? Eram doar fericiți că suntem acolo. Nimeni nu a izbucnit în lacrimi. (…) Nu suntem noi nași. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toată familia lui, am rămas prieteni și cu Raluca.", a mai spus Măruță.

Citește și:

Pentru a înlătura orice speculație, Cătălin Măruță a spus că nașii micuțului Pepe Jr. au fost aleși din familia artistului, mai exact fratele lui Pepe.

"Familia a fost de data aceasta aleasă. Giani a fost nașul”, a explicat prezentatorul.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.