Setari Cookie-uri

Lili Sandu, traume din copilărie! Vedeta era bătută de tatăl său, iar la maturitate a apelat la un psihoterapeut

Lili Sandu nu a avut o copilărie ușoară și a vorbit despre iubirea pe care nu a simțit-o niciodată din partea tatălui ei.

Lili Sandu este astăzi una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete autohtone. Cu toate că a avut un trecut tumultos, Lili Sandu a reușit să își câștige echilibrul și să își formeze familia pe care a visat-o dintotdeauna.

Cu toate că acum este o femeie împăcată cu trecutul său, vedeta a mărturisit cât de mult i-a lipsit iubirea tatălui în copilărie și cât își dorea să audă de la părintele ei un simplu "Te iubesc". Vedeta a suferit adevărate traume pe când era doar o fetiță, din cauza agresiunilor fizice pe care părintele său i le aplica.

„Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel, nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă și tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia…

Citește și:

Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus. Aveam așa o invidie”, a declarat frumoasa prezentatoare tv, în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Lili Sandu a mai povestit despre sacrificile pe care mama sa le făcea pentru a suplini dragostea tatălui. Cea care i-a dat viață a încercat să îi ofere iubirea de care avea nevoie, însă în sufletul lui Lili Sandu a existat întotdeauna un gol imens.

”Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul. Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva.

Am avut nevoie de puțină terapie ca să înțeleg anumite lucruri, pentru că mă învinovățeam. Am înțeles că nu e vina mea și că let it go. Cel mai important e să lași.

Citește și:

L-am acceptat așa cum a fost și am înțeles de ce a făcut lucrurile astea, de ce s-a comportat așa”, a mai dezvăluit Lili Sandu.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.