Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan și Bebeto, după finalizarea divorțului

Reghecampf a dat presei câteva declarații în ceea ce privește încheierea divorțului de Anamaria Prodan, dar și cum își va ajuta de acum încolo fiul, pe Bebeto, care a postat, la rândul lui, un mesaj dur pentru tatăl său.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat, astfel că ambii foști parteneri își pot vedea liniștiți de viață. La aflarea veștii, antrenorul a dorit să îi transmită anumite amănunte fostei sale soții și speră ca Anamaria Prodan să înceteze cu divergențele, o dată cu pronunțarea divorțului.

„Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

Citește și:

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Mai mult, antrenorul a avut de transmis un mesaj și pentru Bebeto, pe care l-a asigurat de suportul și iubirea lui. Deși fiul său a postat pe Instagram un mesaj dur, plin de resentimente și acuzații față de Reghecampf, antrenorul a mărturisit că Bebeto este parte din viața lui, la fel cum sunt și Liam, Luca și Corica Caciuc.

„Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a adăugat el.

Citește și:

La auzul declarațiilor fostului ei soț, Anamaria Prodan nu s-a grăbit să ofere prea multe detalii. Ea își dorește să vadă decizia detaliată a instanței, după care va trimite un comunicat în legătură cu divorțul de Reghecampf, care a ținut prima pagină a ziarelor, o bună perioadă de timp.

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic? Ce drăguț, nu? Reghe comentează o decizie care, oficial, nu a apărut. Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură. Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte.

Citește și:

Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc. Greu când ai făcut şcoala pe scări și te înțepi în ochi cu pixul, dacă încerci să-l folosești. Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!”, a susținut Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.