Setari Cookie-uri

Denise Rifai, mai sinceră ca niciodată! De ce nu a devenit mamă până acum? La 37 de ani, Denise vorbește despre planurile sale

Denise Rifai a vorbit despre piedicile care nu au lăsat-o să devină mamă.

Denise Rifai este una dintre cele mai urmărite vedete autohtone, iar în ciuda seriozității cu care își prezintă emisiunea, ea este un suflet sensibil și deschis către tot ce are viața mai frumos de oferit.

Prezentatoarea tv, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că dragostea este pe viață, în cazul ei, și așteaptă ca bărbatul de lângă ea să o completeze. Cu toate că nu a găsit iubitul ideal, vedeta visează la o relație de iubire ca în filme și a menționat ce așteptări are de la bărbatul de la brațul ei.

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață. Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine. Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul.

Citește și:

Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu, el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine”, a declarat prezentatoarea de la Kanal D, conform fanatik.ro.

În emisiunea moderată de Mihai Ghiță, celebra Denise Rifai a mărturisit că și-ar fi dorit foarte tare să aibă un copil până la această vârstă, însă a muncit din greu pentru cariera sa.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii ăștia, când eu n-am făcut decât să muncesc?!”, a mai declarat ea, conform click.ro.

Copilăria lui Denise Rifai

Provenind dintr-o familie cu tată arab și mama româncă, Denise Rifai a fost nevoită să respecte anumite reguli impuse de părinții ei. Vedeta își divinizează tatăl și spune că nu i-a prezentat niciun iubit, până acum.

Citește și:

"Pentru că vorbim de regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească, de regulă, româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, urmau să primească acest document pe care se puteau căsători dacă apărea un copil. (…)

O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. E foarte greu să te naști într-o familie mixtă, unde amândoi sunt puri. El, un arab pur și bărbat pur, și ea, o femeie pură și o creștină pură. (…) Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă. (...)
Nu aveam voie la petreceri, în vacanțe cu copiii, cu colegii. Nu aveam voie”, a explicat ea.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.