Setari Cookie-uri

Cum face față Simona Halep momentelor grele prin care trece? Sportiva a fost acuzată de dopaj

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă din viața sa, după ce a picat testul anti-doping. Cum reușește să facă față momentelor tensionate?

Simona Halep a fost testată pozitiv la începutul lunii noiembrie cu Roxadustat, o substanță interzisă în lumea sportului, potrivit regulilor WADA. Ulterior, au urmat momente tensionate pentru sportivă și a depus contestație, infirmând că a consumat substanțe interzise.

Simona Halep a avut un an greu, după divorțul de Toni Iuruc, sportiva riscă acum 4 ani de suspendare. Halep vrea să demonstreze cu orice preț că este curată, însă procesul este unul dificil, iar ea va fi audiată la tribunalul independent Sport Resolutions. Sportiva nu se dă bătută și le-a împărtășit și fanilor ei ce face pentru a se liniști în această perioadă.

„Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Citește și:

Simona Halep a postat pe data de 21 octombrie un mesaj pe pagina sa de Instagram cu privire la testarea pozitivă a substanței interzise, Roxadustat. Ea a declarat atunci că ceea ce se întâmplă în prezent este cel mai mare șoc din viața ei și că va lupta până va dovedi că nu a consumat intenționat substanțe interzise.

”Este cel mai mare șoc din viața mea.De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a transmis Simona Halep.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.