Setari Cookie-uri

Monica Anghel, schimbare radicală de look! Cum arată vedeta cu părul lung, după ce a slăbit 30 de kg?

Monica Anghel continuă seria schimbărilor în ceea ce o privește, iar recent a apărut având o nouă înfățișare.

Monica Anghel trece printr-o perioadă excelentă, iar asta se observă și prin look-ul său recent. După ce a slăbit 30 de kilograme, artista se preocupă și mai mult de aspectul ei fizic, iar recent a apărut pe rețelele de socializare cu părul lung și vopsită blondă.

Artista și-a întrebat urmăritorii dacă acest look o prinde bine, iar vedeta a primit doar comentarii apreciative și încurajatoare.

„Dragii mei, această poză a fost realizată de draga mea prietenă Cera Mihăilescu. Ce părere aveți? Îmi las părul lung și schimb culoarea? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt? Aștept părerile voastre ?❤️???”, a scris Monica Anghel pe contul său de Instagram.

Admiratoarele au năvălit în secțiunea de comentarii și au încurajat-o pe Monica Anghel să recurgă la o astfel de schimbare permanentă, pentru că noul look o întinerește și îi scoate în evidență trăsăturile frumoase.

Citește și:

„Desigur că părul lung și o culoare mai caldă vă îndulcește trăsăturile”, „Lung! Vă stă foarte bine mi se pare că sunteți mai feminină!”, „Ești altă persoană, îți stă minunat! Dar indiferent de schimbările pe care le faci, rămâi același om frumos, artist talentat, apreciat și iubit!”, „Nu că nu ai fi frumoasă, ești superbă, dar eu cred că părul lung chiar te-a întinerit cu 20 ani”, „Mie îmi plac ambele variante, dar cred că scurt te avantajează sau cel puțin mai lasă-l așa o perioadă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de către fanii artistei.

Monica Anghel a slăbit spectaculos

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, iar multă lume a spus că vedeta a apelat la operația de micșorare a stomacului. Iritată de atât de multe speculații în jurul regimului ei, Monica Anghel a declarat că a reușit să dea kilogramele jos mâncând sănătos.

Citește și:

„Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie”, a explicat artista, conform libertatea.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.