Setari Cookie-uri

Cum reușește Andreea Raicu să fie antreprenor, într-o lume a bărbaților? Sfaturile vedetei

Andreea Raicu a oferit câteva sfaturi despre drumul unei femei antreprenor, într-o lume a bărbaților.

Andreea Raicu și-a găsit drumul în viață, iar meseria de antreprenor i se potrivește mânușă. Vedeta a reușit să își construiască un business de succes și să fie un model feminin apreciat de multe doamne și domnișoare din România. Drumul până aici nu a fost unul ușor, mai ales că lumea afacerilor este una a bărbaților.

Recent, vedeta a dezvăluit câteva trucuri pentru femeile care își doresc să devină antreprenor.

”Oamenii care vor să devină antreprenori aș vrea să știe că să devii antreprenor înseamnă să muncești foarte mult. Să muncești mai mult decât poți să îți imaginezi, să poți să faci față tuturor situațiilor, să găsești soluții de fiecare dată când apare o problemă, să faci lucruri pe care nu ești obișnuit să le faci și să te motivezi singur, de fiecare dată când pare că ți-ai pierdut motivația.

Citește și:

Foarte mulți oameni își imaginează că fiind antreprenor ai mai mult timp la dispoziție, câștigi foarte mulți bani din prima și poți să faci absolut ce vrei. Bineînțeles că poți să faci toate lucrurile astea dar să îți asumi consecințele. Ideea este că dacă ești antreprenor muncești foarte mult.”,a spus Andreea Raicu.

În ceea ce privește felul în care își gestionează afacerile, Andreea Raicu recunoaște că stă foarte mult timp în minte și în energia masculină. Ea s-a acceptat în totalitate și are încredere că tot ceea ce face este o parte din drumul și evoluția sa personală.

”Eu recunosc că sunt o femeie care stă foarte mult în minte și cred că asta ține și de personalitatea mea, dar și de ceea ce fac și mi-a fost foarte greu să mă împac cu acest lucru pentru că uneori e foarte obositor să analizezi atât de mult, să fii tot timpul atent la lucruri, să fii tot timpul în cap și să analizezi. A trebuit să accept și să văd ce pot face cu asta în așa fel încât să fiu în corp, ca să fiu prezentă și să fiu atentă la tot ce mă înconjoară și asta fac cu ajutorul meditației și cu ajutorul conștientizării al fiecărui lucru pe care îl fac în fiecare moment.”, a mai spus Andreea Raicu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.