Setari Cookie-uri

Viviana Sposub și George Burcea au strălucit la premiera filmului Wednesay, în Los Angeles

Viviana Sposub și George Burcea s-au afișat braț la braț în Los Angeles, la premiera filmului Wednesay, în care actorul îl interpretează pe Lurch.

Viviana Sposub și George Burcea s-au afișat împreună la premiera serialului Wednesay, eveniment ce a avut loc pe 16 noiembrie, în Los Angeles. Actorul și iubita lui au strălucit împreună și au afișat zâmbete încrezătoare și pline de fericire.

Serialul Wednesay este disponibil și în România, pe platforma Netflix, iar în acest proiect joacă și actrița Catherina Zeta-Jones.

Viviana Sposub a postat câteva fotografii cu iubitul său din seara premierei, iar fanii i-au felicitat imediat pe cei doi pentru apariția impecabilă.

„Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! 🙏🏼✨ De astăzi îl puteți urmări pe @george_burcea în rolul lui Lurch pe Netflix”, a anunțat Viviana Sposub într-o postare pe Instagram.

Citește și:

Viviana a purtat o rochie neagră, decoltată, accesorizată cu o pereche de mânuși de aceeași culoare, ținuta fiind creată de designerul român Cristina Săvulescu. La rândul său, Burcea a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Burcea, mândru de rolul său din Wednesay

George Burcea și-a arătat încântarea legată de rolul său în serialul de pe Netflix, mai ales că joacă alături de nume mari ale cinematografiei, precum Catherina Zeta-Jones.

„Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. (…) Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set”, a spus George Burcea acum câteva luni pentru ziarul Fanatik.

Citește și:

Mai mult, actorul era convins încă de la început că este potrivit pentrul rolul pe care îl interpretează.

"Agenția m-a propus pentru Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, a mai spus George Burcea, pentru sursa anterior menționată.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.