Setari Cookie-uri

Secretul siluetei Ancăi Serea, după 6 nașteri. Care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată?

Anca Serea are o siluetă de invidiat, după cele 6 nașteri. Vedeta a dezvăluit care este secretul său, dar și ce nu consumă niciodată la o masă.

Anca Serea este o mămică model, iar sute de femei îi urmează sfaturile. Recent, ea a vorbit despre alimentația sa, mai ales că, după 6 nașteri, soția lui Adi Sână are o siluetă de invidiat. Vedeta a mărturisit că nu a consumat niciodată alcool și că se ține departe de dulciuri, mai ales că nu este fan al zahărului. Nici carnea nu se regăsește prea des în meniul ei și evită să consume preparatele nesănătoase.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe.

Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată”, a spus Anca Serea, pentru viva.ro.

Citește și:

Anca Serea recunoaște că nu a fost niciodată interesată de alcool, iar până în prezent nu a gustat nicio băutură de acest gen. Frumoasa mămică a fost întrebată dacă și-a impus să nu consume alcool, însă răspunsul ei a fost că negativ.

„Nu. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta”.

În ceea ce îi privește pe cei 6 copii ai ei, Anca Serea le oferă o mâncare variată. Vedeta merge din când în când și la fast food cu cei mici și nu le impune o anumită alimentație. Ea crede că echilibrul este cheia, astfel că nu vrea să îi ferească pe copii de anumite alimente.

Citește și:

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase. Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi, aparent perfectă. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact.

Nu le interzic, sincer, nimic din tot ce e cu măsură și cu echilibru. Nu ai ce să faci. Și dacă ar pleca de acasă, sunt adolescenți, nu poți să-i controlezi să nu mănânce. Mi se pare aiurea și nici nu sunt omul ăla. Ar trebui să fii constant când iei decizii din acestea și trebuie să fii și tu un exemplu, ca să le interzici lor să facă niște lucruri”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.