Setari Cookie-uri

Cum și-a dat Adda seama că este bântuită de spirite? Artista a fost nevoită să apeleze la un parapsiholog

Adda a mărturisit cum a fost nevoită să apeleze la un parapsiholog, după ce a auzit sunete ciudate în casă.

Adda continuă seria dezvăluirilor surprinzătoare despre viața ei, mai ales despre perioada ultimilor ani, timp în care a trecut prin diverse stări, în căutarea diagnosticului corect.

Recent, artista a povestit despre un episod straniu, moment în care a apelat la un parapsiholog pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Adda a mărturisit că a auzit sunete ciudate noaptea, în casă, timp de doi ani și abia târziu a înțeles motivul.

“Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexuțu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.”, a declarat Adda, potrivit Antena Stars.

Citește și:

Specialistul i-ar fi spus cântăreței că este bântuită de spirite și că trebuie să accepte faptul că poate simți diverse energii și entități care o înconjoară.

“Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite.”, a mai zis vedeta.

Adda și-a lansat cartea

Adda și-a lansat recent cartea autobiografică, Cele trei Adda, carte în care și-a scris povestea de viață, dar și călătoria plină de duerere pe care a fost nevoită să o parcurgă pentru a afla diagnosticul corect pentru boala de care suferă.

Vedeta a mărturisit că scrisul a fost pentru ea o adevărată terapie și că filele cărții sale sunt pline de informații uluitoare, pe care nici măcar părinții ei nu le cunosc pe deplin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.