Setari Cookie-uri

Mircea Badea a mărturisit că nu mai bea apă de 30 de ani. Ce altă băutură o consumă în cantități mari?

Mircea Badea a dezvăluit că de 30 de ani nu mai bea apă, dar, în schimb, bea o băutură în cantități mari, pe care nu o recomandă și celor care îl urmăresc!

Mircea Badea a făcut declarații șocante în cea mai recentă ediție a emisiunii pe care o moderează la Antena 3 CNN. Prezentatorul tv a mărturisit că nu a mai băut apă de 30 de ani, deși atât el, cât și partenera lui de viață, Carmen Bruma sunt promotorii unui stil de viață sănătos.

Nu am băut apă de 30 de ani” a declarat Mircea Badea, potrivit Antena 3 CNN.

Deși este conștient că ceea ce face nu este deloc sănătos pentru organismul său, Mircea Badea a continuat seria declarațiilor surprinzătoare. Prezentatorul a spus că a înlocuit apa cu băuturile energizante și că din acestea bea cantități exagerate.

Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.”, a declarat Mircea Badea, pentru Antena 3 CNN.

Citește și:

Mircea Badea, spaima medicilor

Mircea Badea a povestit și ce părere au medicii despre stilul lui de viață și cum l-au sfătuit să bea apă. Mai mult, prezentatorul nu se știe suferind de vreo boală, însă, recunoaște că nu și-a mai făcut analizele de mult timp.

Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap.”, a mai adăugat prezentatorul TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.