Setari Cookie-uri

Iris, fiica lui Nosfe, mesaj emoționant despre familia sa. Ce i-a spus micuța mamei sale, la o lună de la moartea lui Nosfe?

Fiica lui Nosfe, Iris i-a făcut câteva mărturisiri emoționante mamei sale, la o lună după decesul artistului.

Moartea lui Nosfe a venit ca un șoc peste fanii artistului, dar mai ales pentru familia lui. Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan împărtășește cu internauții stările prin care trece și gândurile care o macină de când și-a pierdut jumătatea.

Acum, la o lună de când Nosfe a decedat din cauza unui infarct, Mădălina Crețan a transmis pe social media gândurile fetiței sale, Iris. Micuța în vârstă de 9 ani simte dorul de tatăl ei și își exprimă trăirile printr-un mesaj emoționant.

“Eu îmi doresc în viața asta să am sănatate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie.” Gânduri de la Iris.. ❤️🙏'', este mesajul postat de Mădălina Crețan pe rețelele de socializare, alături de o poză cu fiica sa.

Citește și:

Mădălina Crețan, între durere și dor

Soția lui Nosfe își scrie gândurile pline de durere pe rețelele de socializare, acolo unde internauții o sprijină și îi sunt aproape. Recent, ea a scris un mesaj legat de iubirea pe care i-o poartă lui Nosfe, iubire ce nu se va sfârși niciodată în sufletul ei.

''Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!'', a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.