Setari Cookie-uri

Horia Moculescu. reacție neașteptată după ce a aflat că fosta sa soție și-a făcut cont pe OnlyFans

Horia Moculescu a avut primele reacții după ce a aflat că fosta sa soție, Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți, acolo unde va posta fotografii provocatoare, în schimbul unor sume de bani.

La 25 de ani de la divorț, Horia Moculescu a fost întrebat cum contează noua activitate a fostei sale soții, Mariana Moculescu. Vedeta în vârstă de 54 de ani și-a făcut cont pe un site de adulți, acolo unde va posta fotografii cu ea în ipostaze provocatoare, în schimbul unor sume de bani. Astfel, fosta soție a lui Horia Moculescu a declarat că își dorește să o întreacă la încasări pe Larisa Drăgulescu și să obțină 3 milioane de dolari.

„Cu vremurile astea știi cum este… Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri… destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (…) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a spus Mariana Moculescu.

Citește și:

Horia Moculescu a avut o primă reacție față de noua ocupație a fostei sale soții și a declarat că nu îl interesează ce se întâmplă în viața ei.

„Serios? A făcut asta? Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii!”, a declarat compozitorul pentru playtech.ro.

Mai mult, el a spus că nu se mai consultă cu fosta lui soție de ani buni și că fiecare este liber să facă ce vrea cu propria viață.

„Noi nu ne mai consultăm! Suntem divorțați de multă vreme, de 25 de ani, dacă am calculat eu bine. Iar perioada asta poate fi egală cu o viață de om!

E viața ei, nu mă interesează, face ceea ce-și dorește!”, a mai spus Horia Moculescu.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.