Setari Cookie-uri

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

Delia a făcut noi declarații controversate, de această dată legându-se de împărțirea genurilor, lucru cu care nu este de acord. Ce i-a sfătuit artista pe urmăritorii ei?

După seria declarațiilor despre motivele pentru care nu face copii, Delia i-a uimit din nou pe internauți. De această dată, artista a făcut câteva mărturisiri despre împărțirea genurilor feminin și masculin, lucru cu care ea nu este de acord.

Ea le-a mai spus fanilor ei să nu ia în seamă stereotipurile societății și să își trăiască viața exact așa cum simt.

„Energia feminină și „energia masculină’ sunt strâns legate de valorile atribuite genurilor feminin și masculin iar genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt nu sunt reale. Totul e o piesă de teatru.

Tu fă ce simți că e bine pentru spiritul tău și nu te împiedica în etichetele lor. People are so complex and fluid. Dați skip la orice guru spiritual bășit care vă zice că energia feminină înseamnă să fii caring, să fii supusă și energia masculină înseamnă aserțiune, inițiativă și control asupra energiei feminine”, este mesajul redistribuit de Delia, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Suma cerută de Delia pentru un concert

Concertele pe care Delia le susține sunt spectaculoase, iar prețul cerut este pe măsură. Recent, Andreea Bălan a fost cea care a dat-o de gol pe colega sa de breaslă și a declarat că Delia cere un onorariu de 15.000 pentru a concerta.

”Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”, a adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.