Setari Cookie-uri

Ana Morodan, adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil: Sunt un om foarte asumat

Ana Morodan a fost mereu o femeie asumată și a spus de nenumărate ori că nu își dorește un copil, dar nu multă lume a înțeles de ce mai exact a luat blondina o asemenea decizie.

Ana Morodan, despre motivul pentru care nu își dorește un copil

Ana Morodan muncește din greu, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Vedeta este conștientă că toate lucrurile pe care a reușit să le facă până la această vârstă au venit la pachet cu o serie de sacrificii pe care a fost nevoită să le facă. În urmă cu câteva zile bune, „Contesa Digitală” a acceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube, iar în cadrul acestuia a dat o serie de declarații extrem de interesante.

În primă fază, Ana Morodan a spus că faptul că muncește din greu și că a reușit să fie atât de sus a venit la pachet cu un preț, unul pentru care nici măcar ea nu a fost pregătită. A reușit să învețe extrem de multe lucruri și din trecutul ei și știe foarte bine ce își dorește de la viață, chiar dacă oamenii din jur nu sunt de acord cu toate deciziile pe care le-a luat până la momentul actual.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.