Setari Cookie-uri

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

Divorțul de Laurențiu Reghecampf a afectat-o pe Anamaria Prodan, fără niciun fel de îndoială, iar fiica sa a făcut o serie de dezvăluiri despre cât de mult a suferit în tot acest timp.

Cei doi au avut o relație care a durat timp de mai bine de 15 ani, iar în acest timp au adus pe lume și un copil pentru care antrenorul trebuie să plătească pensia alimentară.

Sarah Prodan, despre divorțul părinților

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele, în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, bărbatul de care s-a îndrăgostit și pe care l-a iubit enorm. Din nefericire, lucrurile nu au mai mers între ei, au divorțat, iar antrenorul și-a refăcut viața și și-a întemeiat o familie alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit și un copil de care este mândru și pe care nu l-a ținut deloc departe de ochii lumii.

Recent, Sarah Prodan a fost invitată în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, unde a dat câteva detalii despre divorțul părinților, iar cel mai tare au durut-o momentele în care își vedea mama plângând din cauza situației cu fostul ei soț. De fiecare dată când o vedea pe mama sa plângând, începea și ea să plângă, pentru că o durea sufletul să o vadă într-o asemenea stare. Blondina nu a suportat nici ideea că era departe de Anamaria Prodan, așa că s-a întors din America special pentru a-i fi alături.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.