Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Anda Călin și Liviu Vârciu nu s-au căsătorit. Cei doi nu se înțeleg cu privire la un aspect!

Anda Călin și Liviu Vârciu formează o familie frumoasă, însă cei doi nu s-au căsătorit nici până în prezent. Ce o nemulțumește pe Anda Călin?

Anda Călin și Liviu Vârciu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar împreună au doi copii, pe Anastasia și Matei. Cu toate că relația lor a avut de înfruntat mai multe piedici, iar, la un moment dat, cei doi s-au și despărțit, artistul și frumoasa lui parteneră de viață au demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul.

Cu toate că acum cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, Anda Călin și Liviu Vârciu nu au făcut pasul cel mare. Deși ambii parteneri își doresc să se căsătorească, neînțelegerile dintre ei îi fac să mai aștepte. Anda Călin a povestit că își dorește o nuntă intimă, discretă, în schimb, Liviu Vârciu visează la o adevărată petrecere, cu mulți invitați.

„Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.
Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin la Antena Stars, potrivit Fanatik.

Citește și:

Anda Călin, o mămică ocupată

Cu toate că are doi copii mici, Anda Călin se ocupă cu brio de afacere sa și își găsește timp și pentru propiile plăceri. Vedeta merge la salonul de înfrumusețare, atunci când fiul ei se află la grădiniță.

Iubita lui Liviu Vârciu recunoaște că programul său este unul aglomerat, însă viața de mămică este pe cât de grea, pe atât de frumoasă.

„Încă învăț. Sunt multe lucruri de învățat, dar sper să am succes pe viitor. Mă duc la salon când copiii sunt plecați.
Anastasia e la școală și cel mic la grădiniță. Și plec de la salon când trebuie să-l iau pe Matei de la grădiniță. Ajung acasă și ziua nu s-a terminat, pentru că ei mă iau de nouă. Dar, cumva, e frumos, greu, dar frumos”, a mai spus Anda Călin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.