Setari Cookie-uri

Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman. De unde a pornit totul?

Denise Rifai a primit un inel în dar de la Dan Bittman, chiar în timpul emisiuni unde artistul a fost invitat. Recent, prezentatoarea tv a vorbit despre relația pe care o are cu solistul trupei Holograf.

Denise Rifai și Dan Bittman ar avea mai mult decât o relație de prietenie, cel puțin așa scrie presa mondenă. Solistul trupei Holograf a surprins telespectatorii emisiunii "40 de întrebări", atunci când i-a oferit un inel lui Denise Rifai. Mai mult, prezentatoarea tv continuă să poarte inelul dăruit de artist, ceea ce i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi.

Recent, Denise Rifai a fost întrebată dacă Dan Bittman este genul de bărbat potrivit pentru ea, însă prezentatoarea tv a evitat să ofere un răspuns direct.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat prezentatoarea, pentru viva.ro.

Citește și:

Denise Rifai, despre credințele după care își trăiește viața

Cu toate că în postura de prezentator tv, Denise Rifai este o femeie cât se poate de serioasă, în viața de zi cu zi, vedeta se declară a fi o persoană liniștită, căreia îi place să mediteze și care se înconjoară de oameni optimiști cu care împarte aceleași valori.

Mai mult, prezentatoarea tv crede în călătoria și evoluția sufletului, însă este convinsă că oamenii își scriu destinul prin alegerile pe care le fac.

"Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă”, a mărturisit Denise.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.