Setari Cookie-uri

Omul cu Tourette s-a căsătorit în secret! Andrei Ungureanu, mai fericit ca niciodată lângă aleasa inimii sale!

Andrei Ungureanu, cunoscut drept "Omul cu Tourette" s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale. Cine este Alina Crăciun, femeia alături de care și-a unit destinul?

Andrei Ungureanu a devenit cunoscut publicului după participarea la mai multe showuri TV. Cunoscut drept "Omul cu Tourette", tânărul se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal. Urmăritorii săi de pe social media au fost plăcut surprinși să afle că s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, în urmă cu scurt timp.

Andrei Ungureanu și Alina Crăciun trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, asta după ce s-au cunoscut pe TikTok. "Omul cu Tourette" a cerut-o de soție pe iubita lui în această vară, iar acum au spus "Da" în fața ofițerului de stare civilă.

"Acum vreo două săptămâni. Știe lumea cât de cât. Bine, persoanele care ne urmăresc pe noi destul de des. Ei în mare parte știu.[...] Da, în Miercurea Ciuc (n.r.: locul unde a avut loc cununia civilă). Eu sunt Andrei Ungureanu și ea este acum Alina Ungureanu.", a declarat Omul cu Tourette, pentru wowbiz.ro.

Citește și:

Cei doi au avut parte de un eveniment discret, la care au fost prezenți membri din familie și câțiva apropiați. Nunta va avea loc anul viitor, însă cei doi nu au stabilit o dată anume.

"O mică petrecere a fost. Au fost bunica mea, mătușa, doi prieteni și atât.", a mai spus Andrei Ungureanu, pentru sursa citată mai sus.

Andrei Ungureanu și Alina Crăciun, poveste de dragoste începută pe TikTok

Andrei Ungureanu a dezvăluit faptul că și-a cunoscut soția pe TikTok, în timp ce aceasta făcea un live. Nu a mai stat pe gânduri și a intrat în vorbă cu ea. Atracția a fost reciprocă, iar acum cei doi formează o familie.

"Am cunoscut-o pe noua mea iubită pe Tik-Tok. În timp ce făceam un live, mă uitam pe acolo, și povestea ei de viață mi-a plăcut, dar și cum este ea ca persoană. Are și ea niște ticuri, dar nu Tourette.", povestea Andrei Ungureanu în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.