Setari Cookie-uri

Carmina Vârciu, mărturisiri emoționante despre împăcarea părinților ei. La 10 ani își dorea ca tatăl și mama ei să fie o familie

Carmina Vârciu a făcut dezvăluiri emoționante despre despărțirea părinților ei. Ea a mărturisit că, atunci când era mai mică, își dorea enorm ca Liviu Vârciu și mama ei să formeze o familie.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina este o dominșoară în toată regula, care are parte de iubirea și sprijinul ambilor săi părinți. Carmina are 20 de ani și recent s-a mutat în București, aici unde este înscrisă la facultate și unde își câștigă singură banii.

Recent, ea a primit o întrebare pe contul ei pe Instagram, despre un subiect sensibil, însă tânăra nu a ezitat să ofere un răspuns sincer și direct. Carmina a fost întrebată dacă și-ar dori ca părinții ei, Liviu Vârciu și Ami Teiceanu să se împace. Tânăra a spus că a înțeles că acest lucru nu este posibil, însă, atunci când era micuță, își dorea enorm ca părinții ei să fie împreună.

„Dacă mă întrebai asta acum 10 ani… da, voiam. Voiam din tot sufletul meu de copil mic de la 10 ani ce îl aveam. Dar, în momentul de față, nu. Mi-am dat seama că unele chestii trebuie să rămână așa cum sunt. Deci, în momentul de față, nu ”, a declarat Carmina, fiica lui Liviu Vârciu potrivit Wowbiz.

Citește și:

Ce părere are Carmina despre Anda Călin?

După despărțirea de Ami Teiceanu, Liviu Vârciu a avut mai multe relații, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste cu Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii. Carmina a mărturisit că și mama ei și-a refăcut viața, însă întotdeauna ea a fost prioritatea părinților ei.

Mai mult, fiica cea mare a lui Vârciu nu crede în "părinți vitregi", ci în parteneri ai tatălui sau mamei ei.

„Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e, drum bun, cale bătută. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea.

Citește și:

Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt. Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia, cu care ai mei și-au refăcut viața”, a mărturisit Carmina Vârciu pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.