Setari Cookie-uri

Advertorial Poftă de comedie: avanpremiera „Bucătarii”

Miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 20:00, va avea loc avanpremiera comediei „Bucătarii”, în regia lui Lucian Ghimişi, la Teatrul Elisabeta. Este primul spectacol montat de îndrăgitul actor, pe care publicul îl recunoaşte din comedii precum „Boeing Boeing” sau „Puricele în ureche”.

Textul original „Too Many Cooks”, de Marcia Kash şi Douglas E. Hughes, este tradus de Irina Noapteş şi pus în scenă de Lucian Ghimişi, care debutează cu acest spectacol în calitate de regizor. Deschiderea unui restaurant gourmet în mijlocul unei crize economice dă naştere unor evenimente neobişnuite. Bubbalowe şi Honey, fiica lui, credeau că cel mai rău lucru care li se întâmplă este absenţa celebrului bucătar LaPlouffe la marea deschidere a localului. Dar Honey găseşte curând soluţia şi îl angajează pe Frank Plankett, bucătar şomer, pentru a se da drept LaPlouffe. Însă, când doi gangsteri vin să recupereze un transport ilegal de rom din beciul lui Bubbalowe, lucrurile încep să se complice. Apariţia poliţistei Veronica Snook, care este pe urmele bucătarului dispărut, şi a lui Mountie, pregătit să-l aresteze pe Bubbalowe pentru crimă şi distribuire ilegală de băutură, îl aruncă pe acesta într-un vârtej de încurcături, schimbări de identitate şi poveşti inventate.
Din distribuţia spectacolului fac parte: Ion Ionuţ Ciocia, Irina Noapteş, Dan Clucinschi, Vlad Corbeanu, Gabriel Coveşeanu, Mihai Marinescu, Cristian Boeriu, Mirela Stoian, Valeria Stoian şi Elvis Buruiană, iar scenografia este semnată de Roxana Răduţ şi Andrei Răduţ.
Teatrul Elisabeta din Bucureşti este cel mai mare teatru privat din ţară. Încă din 2014, comediile sale sunt printre cele mai apreciate spectacole de teatru, atât de către bucureşteni, cât şi de locuitorii altor oraşe. Peste 400 000 de oameni au trecut pragul Teatrului Elisabeta de la deschidere până în prezent.
Biletele la avanpremiera comediei „Bucătarii” de miercuri, 14 decembrie, sunt disponibile aici.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.