Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de Ela și Clara. Cum s-au descurcat fetițele la concertul mamei lor?

Andreea Bălan a cântat alături de fetițele ei, pentru prima dată pe scenă. Cum a fost atmosfera la concertul artistei?

Andreea Bălan este o mămică împlinită, iar fetițele ei îi oferă multe motive de mândrie. Cele mici își doresc să urmeze o carieră muzicală, la fel ca mama lor, drept pentru care Andreea le-a înscris la Școala de Muzică "George Enescu", începând din acest an.

Recent, vedeta și-a surprins fanii după ce a intrat pe scenă alături de Ela și Clara. Andreea Bălan a fost toată un zâmbet și a cântat alături de micuțele ei și Iuliana Beregoi, o melodie din repertoriul său.

''Ella si Clara sunt prima oara pe scenaaa la Sala Palatului cu @iulianaberegoiofficial
Sunt atat de fericita sa le vad pe scena❤️❤️❤️'', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, tarif pentru un concert

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a cunoscut și mai multă popularitate și și-a atras de partea sa mai mulți admiratori ca niciodată. Vedeta este chemată la intervuri, concerte și chiar prezentări de modă. Recent, ea a vorbit despre tariful pe care îl cere pentru o reprezentație artistică.

Citește și:

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei?

Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăstia? Că acolo se pune problema”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.