Setari Cookie-uri

Sărbătorile vin la Promenada Mall cu evenimente dedicate copiilor, distracție la patinoar și ajutor în pregătirea cadourilor

La Promenada Mall, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial. Sub conceptul „Cadourile se simt. De sărbători, emoțiile ne aduc împreună”, Promenada Mall a pregătit evenimente dedicate celor mici, un patinoar pe terasă și chiar și un serviciu gratuit de împachetare a darurilor.

Distracție pe patine la Promenada Mall

Nimic nu se compară cu voia bună de pe gheață în sezonul rece! De luna aceasta, centrul comercial îi așteaptă pe vizitatori la patinoarul amenajat #pePromenada (terasa de la etajul 2), zilnic, în intervalul 10.00 – 22.00.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun

Până în Ajunul Crăciunului, Promenada Mall pune la dispoziția clienților un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, în perioada 5-24 decembrie, la standul special amenajat la parter, în zona scărilor rulante.

Moș Crăciun ajunge la Promenada Mall

Între 21-23 decembrie, copiii se vor bucura de întâlniri cu Moș Crăciun, în fiecare zi. Moșul va sosi pregătit cu multe surprize pentru micii vizitatori, într-un decor de poveste, amenajat la etajul 1, zona H&M.

Citește și:

Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada Mall se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.