Setari Cookie-uri

Alin Oprea s-a logodit cu Medana, în Italia. Ce spune artistul despre marea lui dragoste?

Alin Oprea a învățat să iubească din nou, iar acum s-a logodit cu Medana, femeia care l-a vindecat de rănile trecutului.

Alin Oprea este mai fericit ca niciodată, asta pentru că, după divorțul de mama copiilor săi, artistul a învățat să iubească din nou și să se lase iubit. Femeia care i-a schimbat viața, Medana i-a adus liniște sufletească și l-a susținut în tot acest timp.

Acum, cei doi s-au logodit într-un cadru de vis, în Italia, iar nunta va avea loc în curând.

„Duminică seara a avut loc marele eveniment, la Milano, în prezența celor 1000 de persoane care au fost martorii acestei cereri în căsătorie și care au plâns de emoție și de bucurie. Alin a plâns și el la rândul lui, iar emoția lui a fost simțită de către noi toți. Alături de noi au fost oameni dragi nouă, printre care și Doinița și Ionuț Dolănescu, Axinte de la Vacanța Mare, Vali Vijelie, Julia de la trupa “Sexi”, Monica (Angel), Aurel Moga etc”, a spus Medana pentru Spynews.ro.

Citește și:

Viitoarea mireasă a fost total surprinsă de gestul lui Alin Oprea, mai ales că nu se aștepta să o ceară în fața unui public atât de numeros. Artistul și-a luat inima în dinți și și-a cerut viitoarea soție în căsătorie în fața a 1000 de persoane, în Milano.

„Sincer nu mă așteptam să o facă în public, suspectam că va face asta în doi, la Paris, pentru că încă de acasă vedeam că e preocupat de mărimea inelelor mele pe care le purtam pe degetul inelar. Când am văzut că am plecat din Paris, am plecat și din Nisa, m-am gândit că va veni cu propunerea când vom ajunge din nou acasă. M-a luat prin surprindere și m-a cerut de soție când nici nu mă așteptam”, a mai spus Medana.

Alin Oprea, despre relația cu Medana

Alin Oprea a suferit în urma divorțului de fosta sa soție, însă Medana a venit în viața lui la momentul potrivit. Atristul îi este recunoscător femeii de lângă el pentru tot sprijinul și iubirea pe care i le oferă.

Citește și:

"Se pare că Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, sigur, vorbesc într-o formă metaforică, o femeie care să fie alături de mine în cele mai grele momente și să-mi îndrume pașii spre o nouă viață. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc." , a spus Alin Oprea, în urmă cu ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.