Setari Cookie-uri

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Vedeta a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei

Andreea Ibacka a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, atunci când a fost suspectă de cancer la sân.

Andreea Ibacka este una dintre cele mai urmărite mămici din showbiz și reușește să le aducă un zâmbet pe buze urmăritorilor de pe social media. Cu toate acestea, vedeta a avut de trecut peste o cumpănă uriașă, atunci când a fost suspectă de cancer la sân.

Soția lui Cabral a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare și a mărturisit că îi era foarte greu să le dea vestea părinților ei.

Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine”, a povestit Andreea Ibacka, pentru Fanatik.

Din fericire, Andreea Ibacka a aflat că nu are cancer, după ce rezultatul biopsiei a fost gata. Vedeta s-a operat la sân și acum le recomandă tuturor femeilor să meargă anual la medic pentru ecografia de sân.

Citește și:

Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile.", a mai spus actrița.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.