Setari Cookie-uri

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

Rona Hartner trece printr-o perioadă complicată, asta pentru că este terorizată de fostul ei soț, francezul Herve Camilleri.

Rona Hartner s-a iubit timp de 3 ani cu francezul Herve Camilleri, timp în care au fost și căsătoriți. Povestea lor de dragoste nu a durat prea mult timp, astfel că cei doi au ajuns să divorțeze. La doi ani de când Rona s-a separat de iubitul ei, acesta o vrea înapoi și continuă să o caute fără motiv.

Rona Hartner a încercat să îi explice că despărțirea este ireversibilă, însă bărbatul își dorește cu orice preț să o aibă pe artistă înapoi în viața sa.

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…)

Citește și:

Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Rona Hartner, despre motivul divorțului

Rona Hartner a vorbit despre motivul divorțului dintrea ea și bărbatul francez. Artista a spus că fost căsătorită cu întunericul și că fostul soț o îndepărta de familie ei, inclusiv de fiica sa.

„Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze. De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău”, declara Rona Hartner în emisiunea „Vorbește lumea”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.