Setari Cookie-uri

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

Magda Pălimariu a venit pentru prima dată în România de când a născut și a mărturisit cum este viața de mămică, dar și ce nume poartă micuțul ei în vârstă de 3 luni.

Magda Pălimariu este o mămică fericită și împlinită, iar recent a vorbit despre ultimele 3 luni din viața ei, de când băiețelul său a apărut pe lume. Magda s-a mutat în Norvegia alături de soțul ei, Ionuț Eriksen, acolo unde a și născut natural, după 2 zile de travaliu.

Vedeta a vorbit despre toate modificările din ulltima perioadă, dar și ce nume a ales pentru fiul ei, care a rămas în Norvegia cu bunicii, în perioada în care ea se află în România. Așadar, Magda Pălimariu și-a numit fiul Axel, după ce a văzut numele pe internet și a rezonat cu semnificația acestuia.

„Am văzut acest nume undeva pe internet și mi se părea că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Este un nume nordic. Mi se părea că i se potrivește lui și toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este tatăl păcii”, a spus Magda Pălimariu despre numele băiețelului ei, potrivit protv.ro.

Citește și:

Prezentatoarea meteo a mărturisit că fiul ei este principala sa preocupare, însă găsește timp și pentru ea. După naștere, Magda și-a făcut apariția într-o rochie mulată albă, care i-a pus în evidență silueta. Frumoasa mămică a mărturisit că își face foarte multe griji în ceea ce îl privește pe micuțul ei și că se stresează adesea când vine vorba despre Axel, iar asta o menține în formă.

„Stresul, aceasta este rețeta succesului. Pentru că sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dau pe toată. Și e ceva nou… nu e ușor, dar este foarte, foarte frumos. Este o experiență extraordinară”, a zis ea Magda.

Magda Pălimariu, despre nașterea naturală la 43 de ani

Magda Pălimariu a vorbit despre experiența nașterii în Norvegia, acolo unde a reușit să nască natural, după două zile de travaliu. Vedeta a recunoscut că a fost stresată, însă toată durerea a meritat în momentul în care și-a ținut fiul pentru prima dată în brațe.

Citește și:

„Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă”, a adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.